Ron Blaauw nieuwe gezicht van Swinckels’ Superior Pilsner

24 oktober 2018 om 08:00

Sterrenchef Ron Blaauw de nieuwe ambassadeur van Swinckels’ Superior Pilsner. De kersverse ambassadeur schenkt het bier al een tijdje in zijn restaurants en gaat het bier nu ook vertegenwoordigen op culinaire events en meer.

Fan sinds het eerste uur

Topkok Ron Blaauw is de nieuwe ambassadeur van Swinckels’ Superior Pilsner. Swinckels’ slaat de handen ineen met de sterrenchef om Swinckels’ te vertegenwoordigen op culinaire events, ook staat er een promotie in retail op de planning. 

Swinckels’ Superior Pilsner is reeds door vele toprestaurants omarmd en wordt in 24% van de Nederlandse Michelin-sterrenrestaurants geschonken. De kersverse ambassadeur Ron Blaauw is dan ook al fan sinds het eerste uur: “Alles klopt: van de verfijnde, uitgesproken smaak tot de uitstraling. Ik schonk Swinckels’ al in Ron Gastrobar en binnen enkele maanden ook in al mijn huidige en toekomstige restaurants. Ik kijk ernaar uit om Swinckels’ als trotse ambassadeur te vertegenwoordigen.”

Swinckels’ Superior Pilsner wordt binnen een aantal maanden geschonken bij Ron Gastrobar, Ron Gastrobar Indonesia, Ron Gastrobar Oriental, Nacarat en Ron Gastrobar Indonesia Downtown dat in het najaar van 2018 opent.

Nieuwe online campagne

De pilsener van Swinkels Family Brewers wordt al zo’n tien jaar geschonken in diverse hoogstaande horeca en maakte vorig jaar voor het eerst de stap naar de supermarkt. Door middel van een nieuwe online campagne laat de brouwer consumenten de eigenschappen van de pilsener op een laagdrempelige manier ontdekken. Tot eind 2018 worden er drie verschillende campagnes ingezet die de eigenschappen van Swinckels’ in de schijnwerpers zetten. De eerste campagne zet bijvoorbeeld de uitgebalanceerde combinatie van Polaris hop uit Duitsland en Cascade hop uit de VS in de spotlight.

Blaauw is de perfecte match

Als het aan Global Brand Manager Gijs Swinkels ligt, is het partnerschap een logische stap: “Ron Blaauw schenkt al jaren Swinckels’ in zijn restaurant. Bovendien is hij niet alleen topkok, maar ook rasondernemer. De perfecte match met onze ondernemersfamilie. Met het ambassadeurschap tillen we onze samenwerking naar een hoger niveau.”