Er staan weer pop-up diners van Lowlander op het menu!

22 juni 2018 om 08:00

Lowlander Beer is terug met de reizende serie botanische pop-up diners! Het feest gaat van start in de kassen van de Oude Hortus in Utrecht. Een culinaire ervaring waarmee de Amsterdamse botanische bierbrouwers de horizon van bier- en foodliefhebbers willen verbreden.

Brewkitchen

Na de succesvolle edities in 2017 is het ook nu weer tijd voor de brewkitchen pop-up diners van Lowlander Beer. Terug de natuur in met bierdiners op unieke, groene locaties. De aftrap is reeds geweest tijdens het Drie Daken Diner in Amsterdam. In juli dekt Lowlander Beer vijf dagen lang de tafel in de kassen van de Oude Hortus in Utrecht. Een oase van rust middenin het centrum waar de oudste, nog bestaande universitaire hortuskassen van Nederland staan.

De botanischie brewkitchen zet natuurlijke ingrediënten in de spotlight. Dat past uiteraard perfect bij de stijl van Lowlander. Seizoensproducten uit de regio, eenvoudig, vers en bomvol smaak. Ieder gerecht draait om de smaak en verhalen van Lowlander om zo mooi te combineren bij de bieren. 

Meer dan botanicals

Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de veelzijdigheid van de botanicals. Ook het belang van duurzaamheid, urban farming en wildplukken staat in de spotlight. Voor elke pop-up wordt er samengewerkt met (lokale) botanisten, wildplukkers en creatieve chef-koks. De gerechten op tafel worden geoogst in de tuin, wild geplukt in de stad of geleverd door lokale, duurzame kwekers en producenten.

Wil je hier bij zijn? Op 12, 13, 19, 20 en 28 juli vindt dit event plaats in Utrecht. Een avond vol gezelligheid met vier gangen aan smakelijke gerechten en bijpassende bieren. Je betaalt €59,80 voor de gangen, bieren, een aperitief en koffie of thee. Ga naar de website voor meer info!