Nieuwe Bier!Magazine vol hoppige inspiratie en bierige informatie

17 september 2015 om 16:57

Het nieuwe Bier!Magazine is uit. Dit najaarsnummer staat weer vol met hoppige inspiratie en bierige informatie. Het magazine is onder meer verkrijgbaar bij alle Mitra Slijterijen.

Veluwse Schavuyt

Bier!Magazine verschijnt vier keer per jaar. Elke bierliefhebber, beginner of gevorderde, vindt in de uitgave iets van zijn of haar gading. In het herfstnummer wordt onder meer uitgebreid aandacht besteed aan het eerste lustrum van de Veluwse Schavuyt in Apeldoorn.

Brouwerij Wilderen

Brouwerij Wilderen is Vlaamse Rock&Roll. Het enthousiasme en de passie van Mike Jansen van de brouwerij spat van de pagina’s. Marco Philipsen en Fedor Vogel geven biertips met bijpassende gerechten.

Uitje naar Antwerpen

Interessante biertips vind je ook in deze uitgave, zoals een mogelijk uitje naar Antwerpen, waar onlangs het prachtige De Koninck Belevingscentrum werd geopend. Noord-Limburg is ook een interessant biergebied, zo bewijst de redactie.

Abonnement

Dit en nog veel meer lees je in de najaarseditie van Bier!Magazine, verkrijgbaar voor € 5,95 bij alle Mitra-winkels. En wie voor € 15 euro aan bier besteedt bij deze bierspecialist krijgt het magazine gratis. Nooit meer een nummer missen? Sluit dan een abonnement af.