Na Kutbier nu ook het Lullo Bier

16 april 2017 om 05:47

Je kon er op wachten! Na het Kutbier van Brouwerij Boegbeeld is de Nederlandse bierwereld een vleselijk bier rijker. We hebben het over Lullo Bier. Je zou toch verwachten dat dit een stevige jongen zou zijn, maar niks is minder waar; het Lullo Bier is fris en blond en heeft 5,5% alcohol.

De initiatiefnemer is Jos Crooymans. Hij liep al enige tijd met het idee rond dit speciaalbier te maken. Na wat marktonderzoek en brainstormsessies heeft Jos besloten zijn ambities door te zetten. Op 21 maart werd de eerste duizend liter Lullo Bier gebrouwen in de ketels van Brouwerij Berging.

Lullo Bier is vanaf 1 mei verkrijgbaar, vooral in de omgeving van Eindhoven. Alle verkooppunten zijn te vinden op de website van de brouwerij. Hier bier is verkrijgbaar in een 4-pack cadeauverpakking, die je zelf kan personaliseren. Als je het resultaat post op Instagram of op Facebook met #proostlullo maak je elke maand kans op een gratis 4-pack.

Jos Crooymans is vol enthousiasme aan zijn bieravontuur begonnen. Dromen en ambities heeft hij meer dan voldoende. We zullen zien of dit Lullo Bier er in gaat …