Meantime lanceert 2 nieuwe bieren die je met elkaar moet mengen

19 oktober 2017 om 09:00

Voor de thuisblijvers onder ons misschien niet heel relevant, maar een leuk nieuwtje is het wel! Voor de periode van één week kun je in Londen een heuse bierkoffie creëren.

Limited Edition bieren mengen

De Londense Brouwerij Meantime lanceert twee nieuwe limited edition bieren. Deze twee bieren kunnen los van elkaar gedronken worden maar moet je eigenlijk met elkaar mengen, zoals je melk door je koffie doet. De bieren zijn ontwikkeld in samenwerking met Nude Coffee Roasters en zijn dus maar een weekje verkrijgbaar.

Koffie uit El Salvador

De bieren die uitgebracht worden zijn de Espresso Coffee Porter, 9% alcohol en gebrouwen met koffiebonen uit El Salvador, en de Cream of The crop, een romige ale gebrouwen met lactose en haver. “Een biercombinatie zoals we hem nog niet eerder gezien hebben!”, aldus Meantime Brewery. De bieren zijn zo ontworpen dat zij de drinker de smaak van een latte koffie en romige ale geven.

East-London Pop Up

Dus ben je toevallig in Londen volgende week? Ga dan zeker langs bij de Meantime Brewery proeflokalen of de pop-up shop van Nude Espresso Roasters. De bieren zijn verkrijgbaar op tap en in fles.

Via Just Drinks