Brouwerij Noordt x KINO Rotterdam = KINO Pale Ale

20 oktober 2017 om 12:00

Vanaf vrijdag 20 oktober kun je aan de bar van Rotterdams hipste bioscoop nu ook een heus huisbier bestellen: De KINO Pale Ale!

Filmtheater

KINO is het redelijke nieuwe filmtheater in het centrum van Rotterdam. Redelijk omdat het éénjarig bestaan dit weekend alweer gevierd wordt, dus wat dat betreft is de nieuwigheid er een beetje vanaf. Maar aan de andere kant nog steeds gewoon nieuw omdat dit filmtheater op cultureel niveau altijd een stapje voor loopt op de rest. Van arthouse films tot shorts en van tot blockbusters tot klassieker sing-a-longs. De beleving is hier compleet! En als bierliefhebber kan dat ook zeker door het bieraanbod komen. Een leuke verzameling van een aantal klassiekers en nieuwere bieren, en vanaf 20 oktober dus ook een huisbier!

KINO Pale Ale

Ter ere van het éénjarig bestaan van KINO hebben zij in samenwerking met Rotterdamse Brouwerij Noordt een eigen bier gebrouwen. De KINO Pale Ale is een klassieke Pale Ale met een mild hoppige afdronk. De Kino Pale Ale is vanaf vrijdag 20 oktober te bestellen aan de bar!

KINO X Brouwerij Noordt: KINO Pale Ale

Op een verjaardag moet er natuurlijk gedronken worden! KINO's verjaardag leek ons daarom de perfecte gelegenheid om ons eigen biertje te presenteren, in samenwerking met Brouwerij Noordt. Vanaf morgen te bestellen aan onze bar: de KINO Pale Ale. Een klassieke pale ale met een milde hop finish. Met dank aan Joey Smith en Dominique Vink voor deze commercial. Cheers!

Geplaatst door KINO Rotterdam op donderdag 19 oktober 2017

Video via: Facebook Kino Rotterdam