Steek je handen uit de mouwen tijdens de hop oogst in Epe!

5 september 2017 om 09:30

Het hopseizoen is weer zo goed als voorbij. De planten staan er weer mooi bij en de bellen laten zich weer zien. De hopoogst in Epe staat dus weer voor de deur en jij bent van harte welkom je steentje bij te dragen!

Dankzij alle vrijwilligers heeft de hop dit jaar weer een heel mooi groeiseizoen gehad, het dan was dan misschien geen hele mooie zomer, toch zien we weer flink wat bellen in de hop zitten! Zondag 10 en vrijdag 15 september is het daarom weer tijd voor de oogstdagen en jij bent uitgenodigd! Om 9:30 zullen we starten en ergens tussen 15:00 en 18:00u zullen we de boel weer afronden. Je bent van harte welkom zo lang te blijven en mee te helpen als je wil. Is het een paar uur? Is het de hele dag? Wat jij wil! Vele handen maken licht werk zeggen we dan, dus ieder paar is meer dan welkom!

Als dank voor jouw hulp dit seizoen en/of bij de hopoogst ben je speciaal uitgenodigd op zaterdag 16 september om 10:30u bij Brouwerij de Molen aan te sluiten bij een speciaal programma. Speciaal voor jullie, Hopcrew De Molen. Om 10:30u stoppen we de geoogste hop gezamenlijk in de tank en krijg je aansluitend een indrukwekkend rondleiding door de prachtige brouwerij. Uiteraard proosten we daarna ter afsluiting op een gezellig, succesvol en lekker hopseizoen!

Wil je aanwezig zijn en ons meehelpen bij het oogsten van de hop of wil je meer weten? Stuur dan een mailtje naar Henk Wesselink via info@bierevents.nl.

We zien je graag 10 of 15 september op de Kopermolenweg 4a in Epe of op 16 september bij Brouwerij De Molen!