HappyFace Brewing brouwt speciaalbier voor metalbands

12 oktober 2017 om 16:30

Dat er voor iedere gelegenheid een bier te bedenken is, dat is geen nieuws. Maar dat dit nu ook gedaan wordt voor diverse metalbands, dat wel! Taco zit er bovenop en volgt HappyFace Brewery op de voet.

Door Taco Zuidema

Bokbier in Beverwijk

De lachebekjes van HappyFace Brewing houden wel van een feestje. En dat is dan ook precies waarom zij bieren zijn gaan brouwen voor metalbands. Deze speciale bieren kunnen dan bijvoorbeeld geschonken worden bij de release van een nieuw album of een bijzonder bandjubileum. Uiteraard is er ook nu weer een release van het bokbier in rockcafé Asgard in Beverwijk.

HappyFace kleding

De brouwers van HappyFace houden van bieren voor een breed publiek. Laat dat nou hét publiek zijn dat zich ook nog eens graag door de brouwers laat kleden! Ook dit jaar was er weer een nieuw T-shirt voor de mannen en een tanktop voor de vrouwen. Het was een succes!

Ik stel voor dat de brouwers op elk evenement een fotosessie houdt met de aanwezige fans, dat is toch geweldig! Laten we beginnen bij het bokbierfestival in Amsterdam, ik neem mijn camera mee!