Grolsch treedt voorjaar tegemoet met lentebok in nieuw jasje

21 maart 2016 om 20:54

 

Zodra het voorjaarszonnetje zich aandient, komen de lentebokken weer het schap. Diverse grote en kleine brouwerijen presenteren deze dagen hun nieuwe lentebok of meibok. Grolsch presenteert het voorjaarsbier in de vernieuwde verpakking.

Grolsch Bokbierglas

Grolsch Lentebok is licht hoppig en zacht zoet van smaak met prikkelende tonen van citrus, honing en kamillebloesem. Perfect voor de eerste lenteavonden én de warme zomerdagen! Grolsch biedt graag de beste bierervaring; of men nu thuis in de eigen tuin van de eerste zonnestralen geniet of met vrienden op het terras. Daarom heeft Grolsch speciaal voor de bokbieren het Grolsch Bokbierglas. In dit glas komt het volgouden voorjaarsbier volledig tot zijn recht. Voor thuis is Grolsch Lentebok beschikbaar in fles en blik.

Bier aan tafel

Steeds meer mensen ontdekken dat bier heel goed in en bij gerechten past. Grolsch Lentebok is daarmee niet alleen een perfect bier voor in de horeca, maar zeker ook voor thuis aan tafel. Het combineert namelijk uitermate goed met uiteenlopende hapjes en gerechten. Zo past Lentebok bijvoorbeeld uitstekend bij verse asperges, frisse voorjaarssalades, mosselen en gegrild of geroosterd vlees.

Vernieuwde verpakking

Met de onlangs vernieuwde verpakkingen voor alle Grolsch pils en speciaalbieren heeft ook Grolsch Lentebok een onmiskenbare Grolsch-uitstraling. Het opvallende en tegelijkertijd herkenbare design benadrukt de rijke historie van de bierbrouwer door de iconische beugelfles te verwerken in het nieuwe merklogo. Grolsch Lentebok is verkrijgbaar in fles (30cl), in blik (50cl) en op tap.