Win een plaats aan tafel bij de Goose Island-lunch bij Bolenius

6 oktober 2017 om 17:11

Bierista heeft echt iets gaafs voor jou! Doe mee met onze actie en wie weet schuif jij op zondag 15 oktober aan bij Bolenius Restaurant in Amsterdam. Je geniet dan van een uitgebreide lunch in deze sterrenzaak en drinkt de mooiste bieren van Goose Island.

Goose Island is een Amerikaanse Craft Beer brouwerij. De brouwerij is gevestigd in Chicago en behoort tot AB-Inbev, het grootste bierconcern ter wereld, waartoe ook bijvoorbeeld Hertog Jan behoort.

Goose Island in NL

Zoals je wellicht bij ons hebt gelezen komt Goose Island naar Nederland. Sinds vorig jaar zijn de bieren mondjesmaat verkrijgbaar, maar vanaf dit najaar is Goose Island op veel meer plekken te vinden in ons land.

Bourbon County

De Amerikaanse brouwerij maakt wereldberoemde bieren. Denk maar aan de bieren van Bourbon County. De bieren die je vanaf nu op steeds meer plekken gaat tegenkomen zijn onder meer de IPA, Honkers Ale en de 312 Urban Wheat Ale.

Lunch bij sterren-restaurant

Ter gelegenheid van de grootschalige introductie in Nederland organiseert Goose Island een bijzondere lunch bij Bolenius Restaurant aan de Zuid As in Amsterdam. Master Chef Luc Kusters heeft prachtige gerechten gemaakt, die geweldig matchen met de bijzondere bieren uit Chicago. Namens de brouwerij zijn Joshua Smith en Beer Knowledge Manager Jonny Tyson aanwezig.

De lunch

De lunch begint om 12.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Mooie bieren, mooie gerechten en een gezelschap dat barst van de passie voor, en de kennis van bier. Daar wil je toch bij zijn?

Doe mee

Bierista heeft twee plaatsen te vergeven. Schrijf je uiterlijk woensdag 11 oktober in voor onze nieuwsbrief of like onze Facebook-pagina en zet uiterlijk woensdag onder het bericht van deze win-actie, waarom jij een plekje aan tafel verdient.