Win een gesigneerd exemplaar van Bier & Oliebollen!

14 december 2017 om 08:30

Bierista Arvid Bergström heeft afgelopen maand zijn nieuwe boek ‘Bier & Oliebollen’ gelanceerd. Dit eerste boekje in de serie ‘Bier & …’ geeft je altijd een goede reden voor een oliebol. Gewoon, omdat het er zo veel zijn en ze allemaal zo lekker lijken!

Bier & Oliebollen

Dit is alweer het derde bierige boek dat Arvid uitbrengt. ‘Bier & Oliebollen’ bevat 27 recepten van bijzondere oliebollen met bijpassende bieren. Perfect om het jaar mee af te sluiten! En wij mogen 3 lezers blij maken met een gesigneerd exemplaar!

Ga naar onze Facebookpagina en tag onder het bericht de persoon met wie jij een bierige herinnering hebt gemaakt in 2017. Tag die persoon in je bericht en vergoot je kansen! Vergeet niet onze Facebookpagina te liken, alleen dan maak je kans op het boek.

De winnaars maken we 20 december bekend!

Interview met Arvid Bergström

Benieuwd naar wat je van dit boekje kan verwachten? De trotse schrijver vertelt ons in de video hieronder alles over zijn de passie en kennis die hij in dit boek heeft gestopt!

Arvid Bergström lanceert Bier & Oliebollen!

Afgelopen weekend lanceerde Arvid Bergström het eerste deel van zijn boekenreeks 'Bier & …' In dit eerste boekje 'Bier & Oliebollen' geeft hij je een hele hoop bijzondere en lekkere combinaties die je zeker eens uit moet proberen. Welke boekjes je nog meer kunt verwachten? Arvid vertelt het je in de video! 👇🏻

Geplaatst door Bierista op dinsdag 28 november 2017

 

 

Blijf op de hoogte

Meld je aan op de nieuwsbrief voor tips en de nieuwste weetjes.