Op de bucketlist: Crowdsurf in a rubber dinghy!

24 juni 2018 om 08:05

In aanloop naar de opening van de nieuwe brouwerij eind 2018, lanceert The Musketeers een reeks Bucketlistbieren. Het tweede bier in de reeks, Crowdsurf in a rubber dinghy, luidt op eigenzinnige wijze het aankomende festivalseizoen in.

Surf the crowd

Wie wel eens op een festival komt en vooraan bij het podium geniet van hoe het daar aan toe gaat, is zeker niet onbekend met het fenomeen crowdsurfen. Ter gelegenheid van het nieuwe Bucketlistbier Crowdsurf in a rubber dinghy, roept de Belgische brouwerij The Musketeers fans op om deze zomer te crowdsurfen, en zo de bucketlist van de brouwerij mee af te vinken.

Iedereen heeft wel een aantal dingen op zijn of haar verlanglijstje staan. Zo ook de brouwers van The Musketeers. Dat was dan ook hun inspiratie voor de nieuwe reeks bieren. Hun eigen bucketlist werd omgezet naar een aantal limited edition bieren, met crafty smaken en een goed doordacht verhaal.

Bucketlistbieren

Het eerste bier was de tarwe IPA ‘Run through a field of wheat’, met een knipoog naar het meest ondeugende wat Theresa May naar eigen zeggen ooit had gedaan. Dit tweede bier is een verfrissende Saison geworden. Dit bier wijst op zijn beurt naar het festivalseizoen, waar eenieder elk jaar weer naar uitkijkt. 

Crowdsurfing in a rubber dinghy is een verfrissende dorstlesser. Het lichte bier met 6,5% alcohol heeft een droge afdronk en is licht zurig van smaak. De milde bitterheid maakt het bier voor een breed publiek toegankelijk. Lekker wat koolzuur en een atypische citrustoets geeft het bier een sprankelend karakter, ideaal voor een warme zomeravond. Of na het crowdsurfen natuurlijk! 

“We zouden het geweldig vinden, mochten we van fans filmpjes toegestuurd krijgen hoe ze op een festival crowdsurfen in een rubberbootje. Dat zou voor ons de ultieme kick zijn.”, aldus Stefaan Soetemans en Kristof De Roo van The Musketeers. Je weet dus wat je te doen staat deze zomer! Heb je nog wat inspiratie nodig? Dit is wat de brouwers bedoelen!