Het bokbier seizoen start 1 oktober in ’t Kont van het Paard!

27 september 2017 om 07:45

De kleurenpracht van de herfst is al duidelijk te zien op de Brielse wallen, hierdoor weten ze in ’t Kont van het Paard dat het weer tijd is voor bokbier! Voor de 6e keer word er weer vanaf 15.00 een gezellig bokbierfestival georganiseerd met Ierse feestmuziek en diverse bokbieren.

Three Whisky and a beer

Van de tap zullen diversen bokbieren verkrijgbaar zijn, de muziek deze middag zal verzorgt worden de Hellevoetse band “Three Whisky and a beer”. Three whisky zal gezellige folkmuziek spelen zoals de poques en de Dublinners. De band zal spelen tussen 15.00 uur en 17.30 uur. Van de tap zijn er 5 verschillende bokken verkrijgbaar waaronder Slobberbok, Bocks, De Gecroonde Bock, Gijle Bok en Ezelenbok (2016). Ook zijn er diverse bok en eisbok bieren verkrijgbaar van de fles zoals de Aventinus Eisbock en de Johannieter dubbelbok.

Biersommelier John Schut zal tijdens deze middag 2 proeverijen verzorgen en informatie geven over de diverse bokbieren en de oorsprong van het bokbier.

Bourgondisch genieten

Aansluitend aan de middag is het mogelijk om gebruik te maken van het Bourgondisch buffet. Het buffet zal bestaan uit Spare ribs, drumsticks, Oma’s draadjesvlees, diverse salades, stokbrood en friet. Meesnoepen van het buffet kost € 12,50 p.p. De rest van de middag is gratis toegankelijk.

Op 8 oktober zal ook het folkclubseizoen weer beginnen. Op deze middag zal “The Lasses with Kathryn Claire” optreden. De entree van deze middag bedraagt € 10,- en is inclusief een kopje koffie of thee bij binnenkomst.

’t Kont van het Paard is gevestigd aan de Kaatsbaan 1 in Brielle.