Bierproevers gezocht

1 december 2016 om 15:50

Bierista is op zoek naar mensen die bier willen proeven. Nee, dit is geen grapje. We zijn serieus! Heb jij affiniteit met bier, ben je een proever en kun je beschrijven wat je proeft? Dan zijn we op zoek naar jou!

Bierista wordt vernieuwd. De site krijgt een nieuw jasje en wordt uitgebreid met reviews. Met het nieuws, de achtergronden en de beoordelingen van zoveel mogelijk – vooral Nederlandse en Belgische – speciaalbieren. Daarmee wil Bierista een belangrijke gidsrol gaan vervullen in het steeds dichter wordende oerwoud van speciaalbier.

Proevers gezocht

Voor het vernieuwde platform zijn we op zoek naar mensen, die bier willen proeven. Je krijgt van Bierista bier toegestuurd. Bedoeling is dat deze bieren geproefd en beschreven worden op persoonlijke titel op Bierista. Als proever krijg je exposure op Bierista en de kans om als proever een eigen fanbase op te bouwen.

Je komt in aanmerking voor het panel als je 18 jaar of ouder bent en beschikt over enige bierkennis en proefervaring. Ook moet je in staat zijn een bier goed te kunnen beschrijven. Denk je dat je geschikt bent, mail dan voor 10 december je motivatie en een kort cv met je bierervaring naar info@bierista.nl. Ons panel bierproevers bestaat op dit moment uit twintig bierdeskundigen. We hebben ruimte voor tien nieuwelingen.

Meeschrijven op Bierista

Bierista heeft ambitieuze plannen voor komend jaar. Op dit moment bereiken we enkele tienduizenden bierliefhebbers per maand. Het streven is dit bereik flink te laten groeien. Dat doen we door middel van de nieuwe website, de reviews en door het brengen van meer artikelen en praktische tips voor bierdrinkers.

Heb jij wat met bier, vind je schrijven leuk en wil je graag publiceren op een platform waar je gezien en gelezen wordt? Wil je brouwers interviewen, wil je reportages maken van festivals of wil je een biercolumn schrijven? Laat weten wat jouw voorkeur heeft. Mail naar info@bierista.nl.

Over Bierista

Bierista is een klein en slagvaardig team. Internetondernemer Maurice Buijs en bierauteur en biersommelier Alain Schepers zijn de kartrekkers. Bierliefhebbers met verschillende achtergronden leveren regelmatig bijdragen aan de website. Zo is biersommelier en voorzitter van het Nederland Gilde der Biersommeliers Arvid Bergström een vaste waarde in het team. Voorzitter van PINT, Rianne Joosse, blogt regelmatig over haar persoonlijke bierbelevingen, Han Hidalgo van Biercuisine levert maandelijks heerlijke bier/spijs-combinaties en Bas Schampers, eigenaar van de Bourgondische Bierkelder, vertelt wat hij meemaakt in de bierwereld.

Wil je meer weten? Mail dan naar info@bierista.nl of bel Alain op 06 – 810 522 32.