Beery Christmas, kerstpakket vol verrassende bieren

18 november 2017 om 15:55

Online bieraanbieder Hopt.nl bezorgt je een ‘Beery Christmas’. In een bijzonder bierpakket zitten 24 bieren uit 21 landen, waaraan in totaal 29 brouwers hebben gewerkt. Het pakket bevat verrassende bieren met enkele bieren exclusief voor Hopt.nl gebrouwen.

Op de redactie van Bierista.nl werd onlangs een grote doos bezorgd met de vriendelijke groeten van het team van Hopt.nl. In deze doos zat de Beery Christmas-box verpakt, een zeer stemmige doos, waarmee je vrienden maakt in deze donkere dagen.

Spoiler

Welke bieren er precies in de Beery Christmas zitten gaan we hier niet vertellen. Dat zou een enorme spoiler zijn. Het is de bedoeling dat je elke dag 1 vakje open maakt en geniet van het bier dat daarachter zit. Omdat wij jullie graag een indruk wilden geven van de inhoud, hebben we gelijk als een dolle alle 24 vakjes open gemaakt. Het zal je de nodige moeite kosten om je nieuwsgierigheid te bedwingen en dat niet te doen.

Over de bieren gaan we dus nog niks verklappen, maar wat kunnen we wel zeggen? Op de redactie zijn we best wel wat gewend als het om bijzondere bieren gaat en denken we ook best veel bieren en brouwerijen te kennen. Toch heeft deze Beery Christmas tal van surprises, waaronder een bier van een Nederlandse brouwer, die speciaal voor Hopt.nl een bier heeft gebrouwen dat nergens anders verkrijgbaar is.

Bieren uit Japan, Australië, België, Duitsland, Engeland, Verenigde Staten; 21 landen in totaal. Achter elk deurtje, waarachter een bier verscholen gaat, zit bovendien een bier-spijs-suggestie en krijg je de aanbevolen drinktemperatuur aangereikt.

Extra gadget

Dat is nog niet alles. In de box zit een chip. Ga jij met je telefoon over de chip, dan verschijnen de biernieuwtjes op je scherm. Een leuke extra gadget, maar dat mag ook wel voor dat geld. Een prijs van € 69,90 is weliswaar veel geld, maar gezien de inhoud is het zeker niet duur. Hier komt nog wel € 2,50 aan leveringskosten bij.

Karl Grandin

Beery Christmas biedt zelfs de meest doorgewinterde bierliefhebber veel nieuws. Het zorgt een maand lang voor veel bierplezier. De verpakking maakt dat deze box al een cadeau op zich is. Het ontwerp van de Beery Christmas is van Karl Grandin, de oprichter van brouwerij Omnipollo.

Bestellen

Er is ook een leuk en informatief filmpje gemaakt over de box. Het geeft veel informatie; je moet alleen wel een beetje Frans kunnen verstaan. Hopt.nl is de Nederlandse winkel van de internationale online bieraanbieder Saveur Biere. Bestellen is eenvoudig en gaat gewoon in het Nederlands. Wie uiterlijk 24 november bestelt, heeft Beery Christmas gegarandeerd voor 1 december in huis.