Arcener Oktoberfest dit jaar met jubileum bierpullen!

28 september 2017 om 09:30

Een jubileumjaar moet gevierd worden en dat laat de organisatie van Arcener Oktoberfest zich geen twee keer zeggen. Een groots programma met de beste bands die de afgelopen jaren de revue hebben gepasseerd. Een scala aan Duitse Schlagers, Bayrische Brattwursten en pullen met bier.

10 jaar Arcener Oktoberfest

Speciaal voor dit jubileumjaar kun je dit dit jaar “Limited Edition” bierpullen van een liter kopen, let wel: op = op. Vrijdagavond 20 oktober om 19:00 uur start traditioneel met de ontvangst van diverse schutterijen uit de omgeving die het eerste vat aan zullen slaan en daarmee de jubileumeditie symbolisch openen. De Rosentaler, DJ Toller Theo, de Arcener Oktoberfest Musikanten en Partykryner zorgen daarna voor een ongekend feestje. Wil je vooraf een hapje eten dan staat er op reservering een uitgebreid Oktoberfestbuffet vanaf 17:00 uur voor je klaar in de Hertog Jan Proeverij. Vanaf 19:00 uur worden er in de tent diverse barbecuegerechten geserveerd.

Na vrijdag komt zaterdag

Zaterdag 21 oktober wordt de feesttent om 19:00 geopend. Deze avond spelen de Powerhosen een Duitstalig repertoire waarbij het dak van de tent wordt geblazen en vult DJ Toller Theo de pauzes op. Die Gipfelpower zorgt ervoor dat de laatste handjes spontaan de lucht in gaan en het spektakel compleet is. Al met al een programma dat zijn weerga niet kent en iedereen een geweldige avond zal doen beleven. Ook op deze dag kun je vanaf 17:00 uur reserveren voor het uitgebreid Oktoberfestbuffet in de Hertog Jan Proeverij en zijn er vanaf 19:00 uur ook diverse barbecuegerechten in de tent.

En zondag!

Op zondag 22 oktober is jong en oud welkom voor een heerlijke middag genieten van een optreden van Immerklem, Richtig Rex en DJ Otzi Look-a-like. De tappunten zijn al vanaf 13:00 geopend. Voor de jongsten is er een springkussen, schminken en verzorgt Circus Luijten & Kornuiten acrobatische taferelen. Ook de kinderen zullen geen moment van verveling kennen.

Voor vrijdag en zaterdag zijn kaarten verkrijgbaar bij de VVV kantoren, Hertog Jan Proeverij en via www.oktoberfestarcen.nl/tickets. Zondag is gratis toegankelijk.